Du er her

Full klaff for Øyeren Rundt

Anita Bakk Henriksens bilde

– Da er Øyeren Rundt over for denne gang, og jeg tror vi kan konkludere med at det ble et vellykket arrangement for deltagere, tilskuere og for oss som arrangører, sier Nils Bergersen. (Foto: Brynjulf Spalder)

Søndag 10 August 2014 ble Øyeren Rundt gjennomført i flott sykkelvær. Årets trasè var litt over 4 km lenger enn vanlig, da Fylkesveg 115 fra Trøgstad kirke var stengt og ny trasè måtte legges i en sløyfe lenger syd.

Det var cirka 455 personer påmeldt og cirka 435 til start, fordelt på tre puljer.

Vinneren, Kristian Oftedal fra Vestre Aker SK, kom alene til mål på tiden 3:08:54 med en trio jagende noen sekunder bak med blant annet Rye’s Thomas Brodersen som endte på en meget sterk 4. plass.

Også Rye’s Simen Smedsberg Kneppe var med å kjempe om pallplassering helt til toppen av den tunge Longdalsbakken, men var litt uheldig i siste sving og kom inn på 7. plass et snaut halvminutt bak vinneren.

Beste kvinnelige deltager ble Siri Hildonen fra IF Frøy med den sterke tiden 3:32:49. Kaya Emilie Berge fra Rye vant sin klasse K/20-29 og ble nest beste kvinne totalt.

Som vanlig fikk alle ryttere baguetter, cola og nystekte vafler etter målpassering.

Selv om vi hadde noen uhell i løypa som vi gjerne skulle vært foruten, var det veldig hyggelig å se de fornøyde deltagerne som kom til mål.

Tusen takk til alle dere som bidro til at dette ble en bra dag. Vi har fått masse hyggelige tilbakemeldinger gjennom dagen. Det blir lagt merke til at det er en positiv, imøtekommende og hyggelig atmosfære på våre arrangementer. Det kan vi jo være litt stolte av.

Det har vært en krevende helg for de fleste av dere. Nå kan dere nyte høsten og vinteren med god samvittighet!

På vegne av rittledelsen; takk til hver og en av dere for en fantastisk innsats!

Alle bildene fra rittet kan du se ved å klikke HER

Hilsen NIls

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese