Du er her

Mye har skjedd i Masters Cup siden sist


Rye ryttere hever pokalen til en skål i Nittedal torsdag forrige uke

Det har kanskje virket litt stille her på forum sidene etter NM, men det er ikke fordi vi har pakket vekk sykkelen i Masters gruppa. Tvert imot – det er kanskje mest fordi vi stadig sitter på sykkelen på trening eller i ritt, og da er det ikke så mye tid igjen til å skrive oppdateringer på sidene her.
 
Masters rittene er det mange av både vår, sommer og høst. Etter NM som ble arrangert første helgen i juli, har Rye ryttere vært representert i flere ritt utover sommeren; Tour de Hallingdal, Nordisk Mesterskap, Torshovsprinten, Kalasmila og nå sist søndag var vi en hel haug bunadskledte ryttere med på Follorittet.
 
Rye ryttere har resultater å vise til i samtlige av ovennevnte ritt både på pallen og ellers andre gode plasserringer. Totalt i Masterscupen ligger Rye per idag på 3.de plass, kun slått av IF Frøy og Torshov SK.
 
Bildet øverst på siden er en "Jarle-selfie" som viser at Kalasmila var en rekordmil i ordets rette forstand for Rye i år: Fra venstre; Eirik Olsen, 1ste plass og PR 13:13, undertegnede 2.plass og PR 14:36, Jarle Skogland, 2.plass og PR 13:59
 
Fotografiene under er ved - Tour de Hallingdal: Joachim Johansen, Nordisk Mesterskap: Ernst W. Erdmann, Kalasmila: Fotolan, Follorittet: Ola Morken

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese