Du er her

Triatlongruppa inviterer til sosialt treff den 15. oktober

Anita Bakk Henriksens bilde

Triatlongruppa ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til sosialt treff den 15. oktober. De leter samtidig etter en ny kommunikasjonsansvarlig dersom DU er interessert.

Når sykkelsesongen er over ønsker vi å ha spinning, gjerne i samarbeid med sykkelgruppen. Vi oppfordrer også medlemmene til å delta på løpegruppens mange treninger.

15. oktober skal vi ha sosialt treff på restaurant EGON i Karl Johans gate. Vi jobber aktivt for at alle skal føle seg velkommen som triatlonutøvere enten de ennå ikke har deltatt på konkurranser, driver med sprintdistanser (750 meter svømming, 20 km sykling og 5 km løping) eller ironman-konkurranser (3800 meter svømming, 180 km sykling og 42,2 km løping).

Styret trenger forstrekning på kommunikasjon.


Styret i triatlongruppen består av Lise Jørstad som er fungerende leder, Daniel Carlsson er arrangementsansvarlig, Alexander Stene Moen er markedsansvarlig og Petra Jacoby er økonomiansvarlig. I tillegg har styret tilknyttede ressurspersoner til bestemte oppgaver slik som Ane Munkeby som er Facebookansvarlig og Line Amlund Hagen som er ansvarlig for å bestille innendørs svømmetrening.

Vi trenger en kommunikasjonsansvarlig. Interesserte kan kontakte Lise eller Daniel på mail eller telefon;

lise@kanak.no, 9243 5888,

eller

daniel@skifreak.se, 4725 1218.
 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Når er det vi skal møte, eller er det ikke bestemt?