Du er her

Skisamling 2014

Eirik Gunnar Bjørges bilde

Ski- og løpegruppa har gleden å invitere Ryes skiløpere med følge til treningssamling på Thon Hotel Skeikampen i perioden 5-7. desember 2014. Vi har reservert 40 plasser på snøsikre Skeikampen.

Skisamlingen er for alle nivåer.

Siste frist for påmelding er 2. november kl 2359.


INNKVATERING: Vi har bestillt 10 leiligheter med plass til 4 personer i hver. Alle leilighetene er ca 50 kvm og inneholder bad med dusj og wc, badstue, stue med peisovn og tekjøkken. Alle måltidene spises på hotellet. 
 
PROGRAM: Vi legger opp til et fritt opplegg. Man bestemmer selv hva man vil gjøre. 
I begynnelsen av desember sendes det ut et program til de påmeldte. Ellers legger vi vekt på sosialt og hyggelig fellesskap under samlingen. På lørdag vil det være en teknikkøkt mellom lunsj og middag.

PRIS: kr 1490,- pr person som inkluderer fullpensjon og sengetøy/håndkle. 

PÅMELDINGPåmelding gjøres i skjemaet under. Det er bindende påmelding og siste frist er 30. oktober. Påmeldingen er gyldig når du har betalt.

Husk å angi hvem du eventuelt vil dele hytte med, så skal vi gjøre vårt beste for å få kabalen til å gå opp. Det er ikke mulig med etteranmelding.

TRANSPORT: Det er ingen felles transport. Vi bruker egne biler. Gjør avtaler med hverandre slik at vi bruker færrest mulig biler. Ankomst fredag bør være før kl 2100 da middagen er mellom kl 1900-2100.

SKILØYPERDet er ca 200 meter til nærmeste langrennsløype. Løyper går både i terrenget og på vei. Skeikampen har en 5 km lysløypetrasè med kunstsnø. Link til løypekart finner du her:http://www.skeikampen.no/Global/Dokumenter/Kart/Skeikampen_langrenn_vers3_web.JPG

DIVERSE:  Hotellet har eget prepperom. Vi har fri inngang til hotelles SPA og velvære avdeling. Det er også gratis trådløs internett i leilighetene. 
 
SPØRSMÅL: For spørsmål kontakt:
Eirik G. Bjørge - ski@skrye.no
(Tlf. Thon hotell Skeikampen: 61 22 50 00)

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese