Du er her

Rye-Tempoen reetableres. Info-møte 19.november

Rye-Tempoen vekkes til live igjen! Laget er under etablering, og både eks Temporyttere og en del nye har meldt sin interesse. Mange av Tempo-rytterne vil også kjøre Masters, og det er en og samme ressursgruppe for begge satsningene. Vi avholder informasjonsmøte 19.november kl 18:30 – 20:00 på Rikshospitalet "grønt auditorium". Auditoriet ligger i kjelleren rett innenfor inngangen ved trikkestoppet, og er lett å finne.

Tempoen vil samkjøre noe trening med XP, og inngår dessuten i opplegget med STAPS testing* (Les mer om STAPS under). Det blir egen test for Tempo-ryttere nå i høst, siste helgen i november, og ny test på nyåret (februar) samkjørt med XP. Det er muligheter for å inngå utvidet avtale individuelt med STAPS om personlig coaching gjennom vinteren for de som vil.

Kostnadsmessig har vi budsjett til å dekke noe, men du må også regne med en egenandel. Mer informasjon om STAPS får du på vårt informasjonsmøte 19.november. Men vi ønsker allerede nå å vite hvem som ønsker å være med på test opplegg, enten bare test eller inklusive coaching. Og vi ønsker å vite hvor mange som er interessert i å bli med på Tempo laget og vinne Lillehammer – Oslo 2015!

Meld fra allerede nå til Kristin.falck@gmail.com om du er interessert i å kjøre på Tempoen og om du ønsker / ikke ønsker være med på test med STAPS 29-30 november.

------

Ressursgruppa:                 

Espen Fossheim: kjører Masters og Tempoen, kaptein Tempoen og primær kontaktperson Masters
Eirik Olsen: kjører Masters og Tempoen, primær kontaktperson individuell tempotrening / teknikk
Trond Overn: kjører Masters, kontaktperson terrengsykkel
Bård Røsok: kjører Masters og XP/Tempoen, primær kontaktperson STAPS opplegg
Jarle Skoglund: kjører Masters og Tempoen, logistikk ansvarlig
Claes Watndal: kjører Masters og Tempoen, kaptein Tempoen
Kristin Falck, kjører NC/Masters og Tempoen, kommunikasjonsansvarlig og kontaktperson for Masters jenter

------

*Litt om STAPS:
STAPS er tysk firma med base i Køln som spesialiserer seg på treningsfysiologi og trening med individuell testing av toleranse for aerob og anaerob ytelse under forskjellige forhold. Flere av verdens beste syklister (Tony Martin, Joaquim Rodriguez, Andrè Greipel, mfl.) har oppnådd betydelig fremgang etter innføring av dette treningsopplegget og i Rye-XP har mange allerede gjennomgått test og en del har inngått individuelle avtaler om personlig treningsopplegg. Mer informasjon om STAPS og test- /treningsopplegg får dere på info møtet, sjekk også hjemmesidene www.staps-online.com.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen