Du er her

Vil du trene landevei, terreng eller utfor med barne og ungdomsgruppa i Rye?

Tord Bern Hansens bilde

Barne- og ungdomsgruppa i Rye har treningstilbud til barn og ungdom i alderen 7-23 år i både terreng-, landeveissykling og utfor. Trening med racersykkel foregår i Maridalen, mens trening på terrengsykling skjer med utgangspunkt fra Sognsvann. Utforgruppen trener blant annet på Trollvann, Tryvann og andre egnede steder.

Rye er Norges største sykkelklubb med omkring 1500 medlemmer, og vi har sannsynligvis det største barne- og ungdomsmiljøet også. Vi arrangerer treninger hvor det legges vekt på å mestre sykkelen i et felt på landevei eller i ulikt terreng. Vårt viktigste mål er å få deltagerne til å bli glad i å være ute i skog og mark, og ha glede av sykkelen, enten de vil drive det som en ren hobby eller satse aktivt. For de yngste legger vi vekt på at barna skal få en trygghet på sykkelen, slik at de kan bruke mer av sin oppmerksomhet til å følge med i trafikken når de ferdes på veien.

Flere langrennsløpere fra blant annet Kjelsås, Koll, Lyn, Njård og Røa, og noen o-løpere trener sykling i Rye sommerstid. Vi har et godt miljø, bra treningstilbud for alle nivåer og en rimelig treningsavgift. Landeveisgruppen tilbyr sesongleie av racersykkel for de som vil prøve.

Sesongen starter vanligvis etter påske og avsluttes ved inngang til høstferien. For de litt eldre er det trening hele året, med tilbud om blant annet spinning og sykkelturer når været tillater det.

I år har vi så mange ivrige barn og ungdom at vi setter i gang andre påskedag. Dette er treningstidene denne sesongen:

Sommertrening fra påske til høstferien i oktober (aldersgrensene er ikke absolutte).

  • Mandager kl 18-1930. Sognsvann. Terrengtrening for alle fra 7/8 - 18 år.
  • Tirsdager kl 18-1930. Brekke i Maridalen. Landeveistrening for 12-18 år (fra 11 år i følge med foreldre)
  • Tirsdager kl 18. Utfortrening.
  • Torsdager kl 18-1930. Grinda på Korsvoll. Treningsdag nr 2 i terreng for alle fra 11 - 18 år.
  • Torsdager kl 18-1930. Brekke i Maridalen. Landeveistrening for alle fra 12-18 år (fra 11 år i følge med foreldre)
  • Lørdager kl 100-12/13. Brekke i Maridalen. Terreng/landevei for alle som er 13 år og eldre.

Grunnet ritt, helligdager eller andre aktiviteter kan enkelte treninger bortfalle. Vi informerer om dette ukentlig på epost.

Treningsavgifter dekker all trening på tvers av gruppene, så her kan alle som har sykler til formålet bli med så mye de vil. 

Nye medlemmer kan prøve seg noen ganger før de melder seg inn i klubben (gjøres elektronisk på http://www.sportsklubbenrye.no/innmelding). Når de har deltatt 5 ganger, og innmelding og treningsavgift er betalt, får de gratis Ryetrøye. Dere må selv holde orden på antall ganger, og sende epost til troye@skrye.no i forkant av treningen slik at vi tar med trøye opp. Etter innmelding må det løses lisens for å kunne delta på treningene.

Dere havner på våre epostlister når barn/ungdom er meldt inn. Ut over det anbefaler vi å ta en titt på http://www.sportsklubbenrye.no/ung for nyttig informasjon.

Har du flere spørsmål, kontakt undertegnede eller gruppeoppmann for aktuell aldersgruppe.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen