Du er her

Rye hevder seg i Masters Cup 2015!

Rye sin Master gruppe har vokst og aktiviteten er stor om dagen. Sesongåpning var en 6 mils fellesstart kalt Stjernetråkken, gjennomført i april. Denne ble fulgt opp av temporittet Feiringsprinten. Påfølgende helg var det Ceresrittet som gjaldt, og to dager etter Ceres gikk Megamila av stabelen, en helt flat mil-tempo.

 

Idag har en del kjørt Askerrunden, mens andre Masters ryttere befinner seg i Danmark og kjører VM kvalik. Bildet er fra Ceresrittet

   

   
bilder fra Stjernetråkken ved fotograf Ola Morken

En morsom målsetting med Masters Cupen er å gi Frøy konkurranse om førsteplassen. Men vi må erkjenne at vi foreløpig ligger noe under vår gode konkurrent i poeng. Skal vi greie å matche Frøy trenger vi mobilisere enda flere ryttere til å kjøre, eller håve inne bedre plasseringer enn dem(!), siden de stiller med flere ryttere. Og det ville vært ekstra gunstig om flere kvinner ble med på moroa!

Uansett – Rye hevder seg godt i Masters Cupen, og ligger per nå på en solid andre plass som klubb. Dette skal våre bunadskledte ryttere ha all ære for. I alle rittene hittil har  Rye innkassert gode resultater, inklusive flere pallplasser. Det er en god kjerne Masters ryttere som også kjører på det reetablerte Tempoen laget i år, i tillegg har vi i år også med oss opptil flere XP ryttere i Masters.

     
De tre bildene til venstre er fra Megamila, bildet til høyre er fra Ceresrittet

Fra Ceresrittet har vi mottatt «rapporter» fra mange av rytterne.  Lengre ned kan du laste ned rapportene samlet, her er noen highlights:

  • Utrolig mange som ville tilby reserveslange og hjelp til en stakkar med flatt Pariser-dekk - Eirik O
  • Irriterer meg litt over at jeg hadde så mye fokus på å tette brudd at jeg ikke tenkte på å bli med på brudd! Men det var kjempe moro! - Jarle S. Ceresrittet
  • Usikker på formen etter HK-stafetten. Men bra bein etterhvert. Veldig bra kjøring og god fart fra Rye-toget flere ganger. - Gaute N.
  • ­Hang på halen under Vårtesten, og punkterte under ER. Mye morsommere på Ceres fremme i feltet, helt til bråstoppen i bakken inn mot mål. Skulle gjerne hatt et ritt med en flatere avslutning… - Anders B
  • Jeg følte meg i fin-fin form og forsøkte meg på mange brudd-forsøk både helhjertet og halvhjertet. Litt deppa på å ryke de siste meterne, men greit fornøyd med dagen, klarte meg i mål som nr 8-9, ti sekunder bak vinneren. - Espen F.
  • Lå godt posisjonert inn mot slutten, fikk innersvingen og bestemte meg for å rykke med det jeg hadde av bein inn i avslutningsbakken allerede fra bånn. Dette gav meg mange metere som jeg stor-fornøyd holdt hele veien opp - Kristin F.
  • I etterpåklokskapens blendende lys hadde vi nok kunnet kjempe om seier og pall i M40 hvis vi hadde ofret alle mann unntatt Gaute for å kjøre inn bruddet som kom løs, men vi lærer etter hvert! - Claes W.
  • ­ Lurerløp hvor vinnerbruddet gikk etter 500 meter! Spurtslo to kjekkaser i bakken og det må man vel ta med seg som greit på en dag med svært dårlige bein - Tom K. Ceresrittet
  • Med våre 6 sterke menn med komplementære kvaliteter og egenskaper lå alt til rette for at SK Rye skulle være toneangivende gjennom hele rittet - Yngve Ø
  • For min egen del begynte det å bli godt ubehagelig da det nærmet seg timen og vi skjønte vel at det skulle holde hardt å slå Atea med tre mann – Anders G. kjørte lagkonkurransen

Her kan du laste ned rapportene samlet: Ryes Ceresritt 2015

Og med dette er sesongen bare så vidt i gang! Vi kommer med mer rapporter fra VM kvaliken i Danmark og annet. Inntil videre ønsker hele Masters gruppa lykke til med videre kjøring i rødt, hvitt og blått i Masers Cupen 2015.

 
Bilder fra Askerrunden

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen