Du er her

Slik følger du alle lagene under DSSP

Anita Bakk Henriksens bilde

Nå braker det løs og alt om styrkeprøven og de ulike lagene kan følges via linker her. Styrkeproven.no har i tillegg live tracking så alt kan følges minutt for minutt.

 

Facebook for Rye 2   https://www.facebook.com/pages/SK-Rye-2/245651615448333 Vi starter fra Lillehammer lørdag morgen kl 0800, og regner med at vi bruker ca 6 timer

Michelle som følger XP har nr  99452165, og deres Facebooksiden finner dere her: https://www.facebook.com/ryexp?fref=ts

2. laget starter 05:35 og har forventet kjøretid (estimert da det er ny løype) på ca 4:20
1. laget starter 07:10 og har forventet kjøretid på drøyt 4 timer.
 
Masterbil 1. laget (Aage) 90518820
Dommerbil 1. laget (Jan Gamre) 92802286
 
Informasjon om 2. lagets biler etc fåes av Tom Kristian Horvei på 92087027
 
Espen Fossheim hadde dette å si før avreise:
 
- Jeg har en skrekkblandet fryd over oippgaven som venter.
Det er naturlig at begge lag kommer til å hevde seg men konkurransen er både mer mangfoldig og sterker på LO enn på¨TO selv om XP og ATEA selvsagt hadde vært vinnerkandiat på begge distanser. 
 
Hovedmålsetning er å komme på pallen. Det er en bragd i seg selv da dette er første NM på langdistanse. Og klubben stiller med et godt lag på tross av at vi også har 30 like kapable ryttere på TO. Og med andrelaget så tiller Rye rett og slett med 65 ryttere i øverste divisjon i år. Det er det ingen andre klubber som er i nærheten av.
 
Våre sterkeste konkurrenter på LO blir selvsagt Lillehammer som med halv besetning har kjørt jevnt med XP under oppkjøringen. Og Kjekkas som i hovedsak er en lagversjon av YT1. Haugaland er også i stand til å vinne med men de teller ikke i NM da de er et team samarbeid. Det er forøvrig også vårt 2. lag.
 
Dernest kommer Stovnerkameratene, Frøy 1, BOC 1, Folloekspressen og Ceres. Alle kapable til å gjøre vei i vellinga. Så det er vanskelig å se inn i glasskula og spå med god presisjon. 
 
Vi går for gull, sikter mot pallen og er fornøyd med topp 5.
 
/espen

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen