Du er her

Bjarte Nord løp 85 kilometer under Røde huset bakgårdsultra

Inge Nilssens bilde

Det Røde Huset Backyard Ultra er et spesielt løp som arrangeres av Sharon Broadwell. Løpet er blitt veldig populert, og under lørdagens arrangement sikret Ryes Bjarte Nord en pallplass med sine imponerende 85 kilometers løp.

Bjarte Nord fra Sk Rye deltok i det spesielle løpet og har sendt oss følgende løpsrapport.
Lørdag i strålende solskinn, mens det for mange var Oslo tri som var dagens høydepunkt, hadde en liten gjeng på 65 stilt opp i Gaustadveien i det røde huset for å delta på bakgårdsultra. Det noe smale arrangementet i mesterlig regi av Sharon Broadwell fra Vidar, har 65 deltakere som maks antall og består i å løpe flest mulig runder a 6,5 kilometer på et døgn. Ny runde starter hver hele time. For de som hiver inn håndkleet starter festen utenfor huset.

Opplegget rundt løpet var imponerende med en servering underveis som det står respekt av.
Løypen var krevende den første delen opp måneskinnsstien, etter mørkets frembrudd ble det riktig så krevende.
Beste mann løp 15 runder. Bjarte Nord løp inn til en 3.plass med 13 runder/ 85 km.

Vi gratulerer alle som deltok i løpet - det blir garantert fulltegnet neste år også.