Du er her

Treningsgruppe løp

Løpegruppa startet før sommeren et treningstilbud for løpere som ønsket å utvikle seg videre som løpere i Rye. Det er rundt 15 løpere i totalt i gruppa, som møtes hver 14. dag for felles treninger. 

Løperne fra treningsgruppa har allerede markert seg med gode resultater i sommer som JessheimløpetKongsvinger maraton og Romeriksåsen på langs, og det blir spennende å følge på med videre utvikling i konkurransene i høstsesongen!

 

Fra venstre: Victoria Engebretsen, Øystein Gjerstad, Marte Larssen, Hilde Bakkeli, Øystein Haug (Foto: Runar Sæther)

Runar Sæther bidrar med utvikling og oppfølging av treningsprogram. Runar forteller at løperne har svært ulike mål som spenner fra kortere distanser opp til ultraløp. Løperne har varierende treningsgrunnlag, skader og lignende, som gjør at det må gjøres individuelle tilpasninger av treningsoppleggene.

På  fellestreninger har det vært fokus på øvelser for løpeteknikk, styrke og koordinasjon, og her har nok alle deltagerne lært nye tips og opplevd at det er noe å jobbe videre med. En gang i måneden har gruppa testløp rundt Sognsvann for å måle om treningsopplegget har gitt framgang.

Fra venstre: Victoria Engebretsen, Øystein Gjerstad, Oddvar Røsten (Foto: Hilde Bakkeli)

Runar Sæther ved Sognsvann. Slik skal det gjøres! (Foto: Hilde Bakkeli) 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Pernille Dørstads bilde

Dere har blitt et flott lag med mye fremgang i løpingen. Engasjerte løpere og dyktige Runar til trener. Det blir spennende å følge med på hvilke løp dere deltar i utover høsten.