Du er her

Jentesamling på Gran Canaria

Jentene i elitegruppa terreng har vært 10 dager på samling på Gran Canaria.

"Vi er tilbake på norsk jord etter å ha tilbrakt 10 herlige dager på Gran Canaria, " forteller forteller Sylvi Sommer. "Anna Gabrielsen, Marit Sveen, Elisabeth Sveum og jeg har vært på en felles samling. På denne måten har vi kunnet samarbeide om treningen og samtidig bli bedre kjent. Anna sykler for Asker, men både Marit og Elisabeth har nå blitt Rye-syklister så for første gang på lenge har jeg som gammel ”Ryesyklist” fått jevnaldrende å trene med. Vi har tilbrakt flere av dagene oppe i fjellene, og Torjus Bern Hansen har fungert som guide."

"Vi har syklet terskeløkter, som vi på denne samlingen har lært er mye morsommere å sykle sammen! Vi har også fått lange turer på snøfrie veier hvor vi har klatret flere høydemetre. Dermed har vi fått et godt grunnlag å bygge videre på. Ikke bare har vi svettet mye, vi har også hatt det mye moro sammen. Dette har igjen vært veldig viktig for vennskapet oss i mellom. I tillegg har vi sett en del proffe syklister som har inspirert oss. Vi er alle hakket mer motivert etter å ha hatt noen fantastiske dager på sykkelen og er klare for å legge inn en god treningsmengde for å bli best mulig rustet til sesongstart.

Nå blir det 14 dager hjemme for å ta seg inn før Rye terreng elite, sammen med resten av satsningsgruppa, skal på treningssamling på Slettestrand i Danmark."

Torjus Bern Hansen og Sondre Kristiansen var med på landslagssamling. Her kan du lese deres rapporter fra samlingen: Torjus' rapport og Sondres rapport

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen