Du er her

Vellykket samling på Mallorca

Landeveissyklister fra elitegruppen har boltret seg i supre sykkelomgivelser og fått inn mange gode mil i beina.

Det nærmer seg sesongstart, og årets første samling for elitegruppen blant landeveissyklistene har blitt gjennomført på Mallorca. De fire rytterne som reiste nedover var Aksel Fischer Aasheim, Petter James Zahl Marken, Jonas Boye Hansen og Simen Smedsberg Kneppe. Dan Erik Hansen var også med på samlingen, men han bor på Mallorca gjennom vinteren.

- Vi var heldige som fikk leie et stort hus med eget svømmebasseng gjennom en bekjent av Dan Erik. Det lå i fine omgivelser i landsbyen Lloret midt på øya, forteller Simen Smedberg Kneppe.


Mange gode økter

Samlingen varte i to uker, og hadde fokus på å få mange mil i beina samt en hard bolk mot slutten av oppholdet.

-  Alle rytterne fikk godt utbytte av oppholdet. Vi hadde mange gode økter på bare veier med gode sommertemperaturer. Mallorca er helt perfekt for oss som sykler landevei, ettersom øya byr på alt fra lange klatringer til flate områder nede ved havet, forteller Simen.


Frankrike neste

Nå venter et par uker hjemme før gjengen reiser videre til neste samling, som er like utenfor Nice i Frankrike. Der blir det to nye uker med god trening før turen går til Belgia, der de skal tilbringe ti dager og få kjørt en del ritt. Det blir sesongstart for de fleste rytterne.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen