Du er her

Runar Sæther fra Rye løp London Maraton

Nancy Marie Andreassens bilde

Gratulerer til Runar som fikk kjempetid under London Maraton. Han har delt sin oppsummering av løpet, og vil gjerne oppfordre flere Rye-løpere å delta på London Maraton.


Runar Sæther etter gjennomført London Maraton

Med 2 ukers sykdom som oppladning og en kropp som fortsatt ikke var 100%, var jeg utrolig spent da jeg stod på startstreken i går. Rett bak løpere som Kipchoge, Kipsong, Biwott, og med fortsatt målmog tro på at jeg kunne løpe 2.30-35. Startet ut litt forsikig og hadde som mål å passere halvveis ca 1_17-1:17:30 og det fungerte prikkfritt. Men jeg kjente allerede da at kroppen ikke var 100%. Manglet det siste lille. Fortsatte å pushe på men måtte etterhvert innse at 2:35 ville bli for tøft og justerte farten litt. De siste 10 var som vanlig knalltøffe, men klarte å holde bena nogenlunde i gang og kom i mål på 2:38:02. Knallfornøyd med det med tanke på utgangspunktet, og når man i tillegg blir beste nodmann må man jo være fornøyd. :)

London maraton må være verdens beste - både for elite og alle oss andre. Jeg har sett løpet fra sidelinjen flere ganger og vært imponert over stemingen, men som løper der det faktisk enda bedre. Det er helt utrolige mengder med mennesker og et støynivå som tidvis er helt hinsides. Wow! Selv når man er helt i kjelleren klarer man ikke å la være å smile, og det gir en helg vanvittig "boost". Er det et maratonløp man ihverfall skal ha på "to do" listen er det dette!!

Hilsenen sliten, men veldig glad Runar Sæther.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen