Du er her

Oslo Sportslager Rye terrengsykkelfestival 3.-5. juni

Vi gjentar suksessen fra i fjor med tre dager med sykkelritt i det morsomme terrenget på Langsetløkka – en av Norges mest publikumsvennlige løyper. Dette er et tre-dagers etapperitt for senior- og juniorryttere og to-dagers minietapperitt for resten.

Rit­tet er klas­si­fi­sert som UCI-ritt, Nor­ges Cup, Mas­ters Cup og ran­kingritt for 15–16.  Her blir det det en kamp mel­lom Nor­ges beste ryt­tere og inter­na­sjo­nale del­ta­gere. Etappe­rit­tene spen­ner fra tempo, olym­pisk rund­bane, og kort­bane­ritt med skul­der-mot-skul­der kjem­ping og bonus­se­kun­der ved hver run­ding.

Kortbane – sjelden i Norge

På søndag blir det kortbane for 11-16-åringene, eliteklassene og Masters-klassene. Løypa har morsomme stier, god stemning og er uten skumle momenter. Rundene er kortere og løypene er ikke så teknisk krevende som i rundbane. Dermed blir det tette dueller som i gateritt, men på lettsyklete flytstier i terrenget. Kortbane arrangeres sjeldent i Norge. I fjorårets terrengsykkelfestival ble løypeformen en suksess blant eliterytterne - i år kan DU prøve det!

Meld deg på

Les mer om rittet i invitasjonen og på http://ryebikefestival.no/

Facebook: følg NC Terreng Rundbane

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

jo Stenviks bilde

Hei ! Hvem snakker jeg med angånde og delta på dugnads siden?

Kan dere sende meg info på mail jostenvik@hotmail.com  tlf 98026151

På forhånd takk?

Med vennlig hilsen Jo

JS 2011