Du er her

Ryetassen

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Christopher Woxholtt.

I år var første gangen Rye arrangerte barneløp i forbindelse med Ryeløpet, og det ble en stor suksess. Løypa til Ryetassen var omtrent 1000 meter, og gikk frem og tilbake på veien mellom Paradisbukta og Huk. 32 barn sto på startstreken kl 18.15, og i løpet av 6 minutter var de aller fleste kommet i mål.

Alle deltakerne ble heiet i mål til stormende jubel, og fikk medaljer, drikke, frukt og fine drikkeflaskebelter fra Oslo Sportslager i premie.



Kamilla Aasebø gir alt i siste bakken ned mot mål. Foto: Christopher Woxholtt.
 

Blant deltakerne var det flere debutanter som aldri hadde startet i et løp før. Vi tok en prat med noen av løperne etter målgang, og stemningen var høy:

-Jeg grugledet meg litt før start, men da pappa sa jeg kunne løpe så fort eller sakte jeg ville, begynte jeg å glede meg mye mer.

-Det gøyeste var å komme opp den siste bakken, og vite at det bare var en liten sving nedover til mål. Jeg skal ta meg meg medaljen og vise fram på skolen i morgen.

-Jeg skulle ønske det var dobbelt så langt. Men jeg ble skikkelig sliten, så jeg skulle ønske det var halvparten så langt. Nei, det var akkurat passe, egentlig.

-Det er den kuleste medaljen jeg har sett.

-Jeg gleder meg skikkelig til neste gang, da skal jeg spørre alle vennene mine om de vil være med. Er det lenge til neste gang?

-Jeg synes det var så gøy så det gjør ikke noe om jeg kom først eller sist.

 


Teodor Woxholtt var av dem som aldri har hatt startnummer på brystet før, men allerede gleder seg til neste år.
 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen