Du er her

Spesialpris for 12-16-åringer på Styrkeprøven

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Styrkeprøven inviterer alle barn og unge i alderen 12-16 år til å sykle med en voksen ledsager fra Eidsvoll lørdag 18. juni 2016.

Pris skal ikke være en hindring for å kunne delta i Styrkeprøven 2016, og etter at styret i Styrkeprøven i går ble minnet om at prisen for barn var i overkant høy, har de valgt å sponse de yngste deltakerne, slik at prisen kun blir kr. 225 + adm.gebyr.

Den nye prisen gjelder KUN for startende i pulje "Ung i Styrkeprøven" kl. 15.00 fra Eidsvoll. Har du meldt deg på i denne puljen og betalt mer enn kr. 225 + adm. gebyr kan du kontakte Styrkeprøven å få refundert mellomlegget for den unge deltakeren. 

Hvis man melder seg på til redusert pris og deretter velger å bytte startpulje, vil man risikere å bli fakturert mellomlegget. 

Om Ung i Styrkeprøven

Er man mellom 12-16 år kan man delta i sykkelrittet fra Eidsvoll til Oslo i trimklassen. Tidtaking gjelder ikke i denne puljen, men man kan selvsagt selv ta tiden. Alle deltakere må sykle med en voksen ledsager, og én voksen ledsager kan sykle sammen og ha ansvaret for flere unge deltakere. Se en kort presentasjon her.

Vi håper å se så mange som mulig ved start i Eidsvoll!

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen