Du er her

"If you are out riding in bad weather, it means you are a badass."

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Michelle Engebretsen

Expressen måtte se seg slått med 12 små sekunder på Vestfold rundt i dag. Det var utrolig jevnt, men Aurora Borealis stakk til slutt av av med seieren.

På grunn av frafall i rekkene hos Expressen kunne de stille to lag, slik de gjorde under Nordmarka Rundt sist helg, dermed ble det ett større lag, men med større sprik i nivået.

– Vi kjørte nok litt for hardt ut, og litt for hardt i bakkene, sier Rune Holden, en av kapteinene til landevei.no. Motvind og regn gjorde heller ikke saken bedre.
Vi mistet ryttere på løpende bånd, de første fire var falt av allerede et par mil etter start. Deretter mistet vi et knippe karer til velt og uflaks. Anders Åsberg fikk teknisk i Åsgårdstrandbakken og kom etterhvert, Thomas Brodersen fikk teknisk inn mot Horten, men klarte å henge på likevel.

Thomas Brodersen og Øyvind Sørumshaugen Melvold var de første over streken fra Expressen med tida 3:57:46.


Langing. Foto: Michelle Engebretsen

Espen Gulbransen, kaptein på Rye 2, oppsummerer Vestfold rundt slik: "If you are out riding in bad weather, it means you are a badass. Period."

- Alt i alt var Vestfold Rundt en flott styrkeprøve for laget, og i mine øyne var dette et hardere ritt enn Lillehammer – Oslo. Jeg gleder meg til vi skal sykle det om noen uker! Flere mil på like mange timer - bare å glede seg!

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen