Du er her

Fjellmaraton 2016

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Roger Eilertsen, foto: Oddvar Røsten

Det Norske Fjellmaraton byr på en rekke ulike distanser, maraton, halvmaraton, miniton (7 km), Fjellbukken (10 km) og Fjelltassen (1 km). I tillegg er det Fjellgeita, som er et løp uten tidtaking. Årets konkurranser ble avholdt 28. mai.

I fjor måtte arrangørene endre løypetraseen i forhold til tidligere år grunnet snø og vind over Valdresflya, men i år var været adskillig bedre, og starten gikk som før ved Besstrond for helmaraton og Valdresflya for halvmaraton, med målgang på Beitøstølen for alle.

6 Rye-løpere deltok, Roger Eilertsen løp maraton (på tiden 3:28:59), mens de andre løp halvmaraton: Marit Tørstad, Solgunn Marita Tverfjell, Ole Anders Kampelien, Morgan Adolfsen og Ingar Madsen.

Solgunn Marita Tverfjell vant sin klasse, og Roger Elertsen kom på 4. plass i sin klasse, og 20. plass totalt.