Du er her

Pallplasser i alle klasser til utforsyklistene

Tredje runde i Skandinavisk Cup 2016 gikk i Gesunda i Sverige i helgen, og det ble nok en fantastisk helg for Ryes utforsyklister. Igjen ble det pallplasser i alle klassene vi hadde deltakere i!

Krevende løype

Løypa var kort, rask og teknisk krevende. Rytterne måtte være «på» hele tiden. Under treningen på lørdag var det regntungt og vått, og løypa var glatt. Søndag startet fint med tørre løyper, og seeding startet på tørt føre. Regnet kom mer og mer i finalen, noe som gjorde det stadig mer krevende for hver rytter.

Ros til Rye

Hovedtrener for det norske utforlandslaget, Bjørn Ballangrud, sier til terrengsykkel.no at han er spesielt fornøyd med at Norge gjør det så godt i de yngre klassene, og applauderer den gode jobben som gjøres i klubbene.

– Det er på klubbnivå at den viktige rekrutteringsjobben gjøres, og her er spesielt Rye og Hero eksempler til etterfølgelse. De har ivrige voksne som skaper en veldig god stemning på rittene, og flinke trenere som tilrettelegger for god utvikling, sier han, og legger til at Atle Hagen Laakso imponerte.

Slik gikk det med Rye-rytterne:

Ungdom 10-12:
1. Emil Haugom
3. Isak Svenssønn Thørud
5. Kine Haugom

Gutter 13-14:
3. Brage Meltvedt

Gutter 15-16:
1. Atle Hagen Laakso

Menn junior:
2. Simen Smestad (kun 0.64 sekunder bak førsteplassen)
9. Ole-Herman Bergby

Menn senior:
3. Henrik Myhrvold
9. Robin Andrè Ryste Skjeret
14. Emil B. Hofsmarken
23. Sebastian Andreassen

Se hele resultatlisten

Neste runde i cupen arrangeres i Oppdal 14. august. 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen