Du er her

Svømming innendørs

Meld deg på innesvømming nå, og betal bare 600 NOK for hele vårsesongen.

Da har du fast plass én dag, og kan møte opp så ofte du ønsker. Du kan også melde deg på to eller tre dager, hvis du er ekstra ivrig. Da koster det 600 kroner per dag.

Er du ikke medlem? Hvis du blir medlem i januar 2017 får du svømme gratis resten av innendørs våren 2017. Møt opp på ønsket dag og vis bekreftelse på medlemsskapet. Da trenger du med andre ord IKKE melde deg på i linken over.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Vi tilbyr svømming hele tre 3 ulike ukedager.

Følgende plasser er tilgjengelige: 

Tøyenbadet, mandager kl. 21.00-22.30 (Svømmeinstruktør: Simon Augustsson - viderekommende.) 
Tøyenbadet, onsdager kl. 21.00-22.30 (Svømmeinstruktør: Simon Augustsson - nybegynnere/litt øvet. Du bør kunne crawle én lengde.) 
Sogn Bad, torsdager kl. 06.00-7.30.

Svømmingen går frem til uke 19 2017.

På mandager og onsdager om kvelden kommer Simon Augustsson til å være til stede. Han legger opp svømmeprogrammer og gir veiledning i svømmeteknikk (inkl. øvelser, drills etc) for de som ønsker det. Det er også mulig å trene for seg selv uten instruksjon disse dagene. Du trenger heller ikke være triatlet for å delta, svømming er utmerket trening kombinert med annen trening i vinterhalvåret.

Meld deg på, og vel møtt i svømmehallen. :) 

PS: Er du nytt medlem og har fått faktura for svømmingen (kr 600) skal denne ikke betales. Det er kun kontingenten (kr 400) som skal betales. Send oss gjerne en mail om du er i tvil.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Øyvind Sørgjerds bilde

Er det oppmøte på bassengkanten 21.00?

Daniel Carlssons bilde

Ja det stemmer!