Du er her

Kickoff i Ladies Edition

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Daniel Winsvold Photography

Rye Femina, kvinnesatsningsprosjektet i klubben, er gått inn som eventsponsor av Ladies Editions to første arrangementer, kickoff 26. oktober og første treningssamling 19. november 2016.

KICKOFF

26. oktober ønsket Ladies Edition i underkant av 60 kvinner velkommen til Kickoff, hvor det blant annet var presentasjon ved Heidi Sandstø og sFit Helse som fortalte om sin sykkelkarriere før hun ble mor i 2016, samt fysioterapitilbudet ved sFit Helse og viktigheten av å foreta en sykkeltilpasning.

Sunniva Dring og Mads Kaggestad var gjester i et talkshow-format ledet av Caroline Vamnes. Både Sunniva Dring og Mads Kaggestad bidro med matnyttige tips om å være idrettsutøvere på ulike nivåer og i ulike grener og deltakerne fikk være med "bak kulissene" til både Sunniva og Mads. 

Mads Kaggestad vil også være med som gjestesinstruktør på en av treningssamlingene til Ladies Edition.


Mads Kaggestad og Caroline Vamnes, foto: Daniel Winsvold Photography

Sportsklubben Rye var tilstede med flere representanter.

-For oss er det viktig å være tilstede på denne type arrangement og vise at vi har et lavterskeltilbud til jenter i alle aldre uansett nivå. Klubben har mer å tilby enn å sykle på lag i Styrkeprøven eller aktive ritt som Masters Cup. Ladies Edition er et flott tiltak for jentesykling, både treningsmessig og sosialt, og samarbeidet mellom LE og SK Rye fortsetter utover vinteren, sier Linda Evensen, ansvarlig for Rye Femina og nestleder i sykkelgruppen.

Ladies Edition er et konsept for kvinner som ønsker å delta på sosiale treningstreff inne i spinningsalen og ute på sykkelen. Konseptet passer for kvinner som liker å utfordre seg fysisk og ta steget utenfor komfortsonen. Konseptet er drevet på frivillig basis av Caroline Vamnes og er frittstående og klubbuavhengig. Ladies Edition har kommersielle, veldedige og sportsrelaterte samarbeidspartnere.

Ladies Edition deltok i Styrkeprøven i 2016, i en fellesstart for kvinner fra Lillehammer til Oslo, 191 km. I tillegg arrangerte Ladies Edition turer ifbm. Sagene Klatrekonge i september 2016. Les mer om det her.


Foto: Daniel Winsvold Photography

 

Dette er Ladies Edition 2017:

Treningstilbud

 • Fem treningssamlinger én lørdag i måneden, første med oppstart den 19. november 2016 og siste den 4. mars 2017.  Les mer her.
 • Alle treningssamlingene vil bestå av 120 min spinning og 60 min faglig eller sportslig bidrag, f.eks foredrag av motivator eller fagperson (faglig) eller gruppetrening (sportslig). Det vil være et tilbud til maks 70 deltakere. 
 • Treningsturer med læring vil bli tilbud i løpet av våren.


Happenings

 • Mekkekurs og handlekveld hos samarbeidspartner Oslo Sportslager i Oslo.
   

Konkurranse og treningssmål

Konkurranser og treningsmål for 2017 er blitt utvidet til terrengsykkel, landeveissykkel og triatlon.

Terrengsykkel:

 • Elgrittet den 28. mai 2017
 • Grenserittet 3-dagers den 3.-5 august 2017 eller Grenserittet den 5. august 2017.

Landeveissykkel:

 • Tyrifjorden Rundt 2017, egen kvinnestart den 4 eller 5. juni 2016
 • Styrkeprøven 2017 Lillehammer-Oslo, egen fellesstart + rekordlag for 20 sterkt motiverte kvinner som ønsker å sette en rekordtid, den 17. juni. 
 • Styrkeprøven 2017 tilbys også med egen transport og overnatting ved Lillehammer Hotell i dobbeltrom med frokost eller Hafjell Resort (storhytte). KUN FOR LADIES EDITION.
 • Sagene Klatrekonge 2017

Triatlon:

 • Oslo Triatlon 2017. Ladies Edition har vært så heldig å få reservert startnummer for kvinner som ønsker å prøve seg på en av distansene for første gang. Dette er et lavterskelbidrag fra Oslo Triatlon og Sportsklubben Rye.

Les mer om Ladies edition her.

Spørsmål om Rye Femina rettes til Linda Evensen.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen