Du er her

Tilbud på hjulsett

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Milsluker'n har tilbud på hjulsett til alle Rye-medlemmer (ikke bare XP, som det står i annonsen).
Ta kontakt med Milsluker'n for mer informasjon.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Hva er fordelen(e) med hjul til en slik sum? Håper at ingen i Rye lar seg forlede til å kjøpe noe så sprøttc- det mener jeg inntil jeg har fått svar på hva fordelene består i.

 

Agnar Moe

Espen Fossheims bilde

Fordelen er at du kan bruke hardt oppsparte midler på overprisede men tross alt meget gode hjul så du ikke bruker pengene på annet fjas eller henfaller til drikk, tobakksrøk eller andre droger. Om du skulle falle for fristelsen vil du nok trenge de overnevnte drogene uansett. Men da det er illegalt og like dyrt (og avhengigihetsskapende som de nevnte hjul) så må du ty til flaska og sportsklubben rye har atter en gang skjøvet noen ut på skråplanet med uviss skjebne. Så det beste er nok å la være mtp på potensielle følgeskader.

/espen

Bård Røsoks bilde

Spørsmålet er vel heller hvorfor Milslukern fremstiller dette som et tilbud når dette er standard pris på f.eks. bikeshop.no

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Husk at Milsluker'n både sponser klubben, og gir oss 3 % kickback av alle klubbmedlemmers varekjøp når omsetningen overstiger en viss sum. Dermed bør valget være enkelt hvis prisene er tilnærmet like.

Hele avtalen ligger her (link ca. midt i artikkelen): https://www.sportsklubbenrye.no/node/28343