Du er her

Sesongstart med SRAMLiga #1

                                                                                                               Foto: Johan Sveen

Sist helg var Sylvi Sommer, Marit Sveen, Torjus Bern Hansen og jeg fra Rye Elite i Danmark for å sykle første ritt i SRAMLiga i Rude skov utenfor København. Det ble noen fine dager med ritt og gode treningsøkter.

Løypen var tung og hadde morsomme utforkjøringer. Ingen av oss hadde en super dag på dette rittet, men vi har en plan om å komme sterkere tilbake i Fiskum, hvor det er Norgescup-åpning til helgen. Vi var alle enig om at det var greit å komme i gang med rittsesongen.

Dette var mitt første ritt i seniorklassen, og var en bra opplevelse. Største forskjellen mellom senior og juniorklassen var antall ryttere og lengden på rittet.  Det var flere seniorer på start og ca. en halv time lenger ritt tid. Vi var 48 på start, og det er mange flere enn på de fleste av rittene jeg har syklet i junior klassen. I tillegg var det mange gode ryttere. En ulempe når det er mange i feltet, og man starter litt bak i rekken, er at det blir mye rykk og napp kjøring. Det ødela en del for meg denne gangen, men det var også lærerikt. Nå vet jeg mer hvordan det kan være i større felt og jeg har fått kjenne på nivået.


Marit Sveen i farta

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen