Du er her

Kick Off Rye Tri 2017

Jonas Sundets bilde

Vi i Sportsklubben Ryes Triatlongruppe sparker igang triatlonsesongen med en sosial samling på NIH ved Sognsvann førskommende torsdag 1. juni kl.18:00, Rom 106.Det blir lett servering i form av Pizza, frukt, energigels og litt annet snacks. Enten du allerede er aktivt medlem i tri-gruppe eller bare nysgjerrig på å trene med oss eller våre aktiviteter - ta turen innom!

De som har lyst kan møte opp ved stranden på Sognsvann for en svømmetur kl.17:00 , evt. løpetur hvis det frister mer. Det meldes om vanntemperatur på 16-17 grader og Simon stiller på land og har et lite treningsopplegg for de som ønsker det.

Vi trekker ut en Polar M400 pulsklokke m/GPS og en startplass til Xterra Norway terrengtri blant de fremmøtte http://xterranorway.com/.

Erik B. Andersen skal være med i Norseman for tredje gang i 2017 og kommer til oss for å dele sine erfaringer om trening, motivasjon og livet som mosjonstriatlet. 

Si gjerne ifra om du kommer slik at vi kan beregne mat, goodiebags. osv.Er du på FaceBook kan du melde deg på her eller per  e-post 

Nye, gamle, unge og kommende Rye-medlemmer er alle varmt velkommen!

Vi sees!

Hilsen styret i Tri-gruppa