Du er her

Heim til jul

Martin Henrik Andresens bilde

Tirsdag 19. desember blir årets siste intervalltrening for løpegruppen i Sportsklubben Rye. Det må feires. Derfor inviterer vi hele sportklubben heim etter trening. Til Heim på St. Hanshaugen.

Sportsklubben Rye på Heim på St. Hanshaugen

Vi har reservert bord til 15 personer tirsdag 19. desember kl 20:30. For dere som skal løpe først, rekker man dagens intervalltrening inne på Bislett stadion. Det er dame- og herregarderober på Bislett stadion, så du rekker både å dusje og skifte før vi setter oss.

Heim på St. Hanshaugen

Heim Gastropub i Colletts gate 33 ved St. Hanshaugen serverer mat og drikke av høy kvalitet. Her fortsetter vi dagens økt etter treningen er unnagjort. Treningsåret oppsummeres og nye planer legges over godt drikke. Utenfor går 37-bussen ufortrødent hele døgnet, klar til å ta deg med hjem når kvelden er omme.

Alle vil Heim til jul

Om du ser på dette som et julebord for pulsklokken din, en anledning til å treffe andre klubbmedlemmer eller simpelthen en knallavslutning for årets treningsinnsats, er du uansett hjertelig velkommen. Du trenger ikke å eie løpesko en gang! Hele klubben er invitert. Blir det snaut med 15 plasser kan vi reservere noen flere. Vi setter pris på en en kommentar i feltet under om du er interessert i å bli med.

Heim på St. Hanshaugen

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Ingve Nasviks bilde

Jeg skal Heim til jul.