Du er her

Vil du sykle med Rye 2 i år?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vi i Rye 2 trenger flere på laget kommende sesong, og vi håper DU vil være med oss ut på veien!

Først og fremst sykler vi fordi det er gøy, og gjennom sesongen trener vi 2-3 ganger i uka. Vi setter igang trening ute i april, og hovedmålsetningen er å fullføre Styrkeprøven Lillehammer - Oslo på 5 timer.

Vi har fem satsninsritt i 2018:
Enebakk rundt 1. mai
Randsfjorden rundt 26. mai
Tyrifjorden rundt 3. juni
Lillehammer - Oslo 16. juni
Øyern rundt 12. august

Torsdag 15. februar kl 19.00. arrangerer vi i Rye 2 informasjonsmøte for 2018-sesongen. Møt opp på OSLO BAR & BOWLING i Torggata 16.
Fint om så mange som mulig har anledning til å komme, enten du allerede er en del av laget vårt, eller du er ny i Rye og synes dette kan virke som et interessant lag å debutere i. Vi kommer til å ta for oss en kort oppsummering av 2017-sesongen, vi skal presentere årets ressursgruppe, målsetninger for laget, snakke om trening og forberedelser, legge frem forslag om  satsningsrittene våre for kommende sesong, ta for oss planer om en mulig Spania-tur i forkant av sesongen for dem som vil/kan være med på det - vi skal vise bilder på storskjerm, spise pizza, diskutere, ta i mot spørsmål og forslag - og ikke minst begynne å glede oss sammen til årets kommende sykkelsesong!
Klikk innom forumet vårt på FB - SK Rye 2 - og si fra dersom du kommer. Dette vil gjøre det enklere å organisere sånn at det er pizza til alle når møtet begynner :D

Velkommen!

Hilsen oss i Rye 2,
blant dem kapteinene Lars (tlf. 41326868) og kaptein Amund (tlf. 99012106).

NB: Informasjonsmøtet er flyttet fra Peloton, som først annonsert, og til Oslo bar & bowling ca 200 meter lenger bort i Torggata:

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen