Du er her

Sommersykkelskole 2018

Barne- og ungdomsgruppa i Rye arrangerer en enkel sommerleir/sommersykkelskole for sykkelglade barn for tolvte året på rad. Sykkelskolen er åpen for alle som er født mellom 2009 og 2002. Man trenger ikke være medlem i Sportsklubben Rye for å være med. 

Sommersykkelskolen arrangeres i første og siste skoleferieuke; uke 26 (25. juni – 29. juni) og uke 33 (13.-17. august).

Oppmøte er ved kiosken bortenfor bommen på Sognsvann. Syklingen starter kl 10 og vi driver på til kl 15. Det vil være trener tilstede ved kiosken på Sognsvann fra kl 9.15. De som ønsker kan spise medbrakt frokost, -ta en sykkelprat, trene balanse eller få hjelp til noen justeringer på sykkelen, før vi sykler avsted kl 10. Lunsjpausene tar vi i det fri, eller vi besøker noen av serveringsstedene i marka.

Det blir enkelt opplegg med sykkelturer i marka, teknikktrening på sti, balansetrening og gode pauser med mye sykkelprat. Lederne jobber som trenere i Sportsklubben Rye og har god erfaring med både sykler og barn.

Du må ha med matpakke, vannflaske, hjelm, ekstra slange/verktøy og klær etter vær. Sykkelen bør ha gode bremser, litt kraftige dekk og ellers være i god stand.

For de eldste blir det overnatting på Lynhytta fra torsdag til fredag.

Mer informasjon kommer i epost når det nærmer seg.

Prisen er 1300 kr/uke - betal direkte ved påmelding. Obs. Påmeldingen validerer fødselsdato så velg riktig navn og fødslesdato.

Hilsen
Rye Sykkel
Barn og Ungdom

(morten.aasebo@vikenfiber.no

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese