Du er her

Påskesamling på Slettestrand 23.03 til 28.03

Rye gjentar suksessen med påskesamling på Slettestrand i Danmark for terrengsyklistene. Samlingen er spesielt beregnet på satsningsryttere og ryttere som er født i 2003 eller tidligere (15 år og eldre). Yngre ryttere kan også være med, men må reise i følge med voksne. Vi håper vi har nok plasser, men om vi må prioritere, har de som har vært ivrige på vintertreningene fortrinn.

 

Vi reiser fra Oslo fredag den 23. mars og er tilbake igjen onsdag 28. mars.

Bruk linken og meld deg på så snart som mulig og senest tirsdag 13. mars.  

 

Reise

Avreise med Color Line fra Larvik fredag den 23. mars kl. 1730. Fremme i Hirtshals kl 21.15.

Hjemreisen er med Color Line fra Hirtshals den 28. mars kl. 12.45. Fremme i Larvik kl. 16.30

Vi fyller opp nødvendig antall biler. Hvis du kan kjøre, gir du beskjed om det ved påmelding, så tar vi kontakt. Rye dekker utlegg for nødvendig antall sjåfører i etterkant av samlingen.   

Sjåføren er ansvarlig for å bestille plass for seg og sine passasjerer. Mer info om dette gis til de aktuelle sjåførene

​Sjaføren er også ansvarlig for å avtale avreise med sine ryttere. Vi vil ha med egen Rye henger, men den vil ikke ha plass til alle sykler. Følg med på Facebook om hvor sykler skal avleveres før avreise

Oppholdet

Vi bor på Feriesenter Slettestrand i leiligheter med plass til 4-6 personer (1-3 på hvert soverom). Vi får servert frokost, lunsj og middag. Håndklær, sengetøy må tas med. Vi lager romfordeling når vi ser hvem som blir med.

Treningsopplegget

Aleksander Perez og Ole Hem lager treningsopplegget for samlingen. Det forventes at deltakerne har et bra treningsgrunnlag. Deltakere som er i tvil om de kan henge med må ha med foresatte som kan være med på øktene. Aleksander Perez vil også delta som trener på samlingen

Mat på fergen

Deltakerne betaler selv mat på fergen. Et godt alternativ er buffeten som koster kr 169,- pr vei. Bestilling gjøres av sjåførene.  

Pris

Satsningsryttere får tilskudd fra Rye og betaler kr 2300,- som dekker reise t/r og 5 døgn med full pensjon på Slettestrand. Mat på fergen er ikke inkludert.

Andre betaler kr 4000,- som er selvkost for 5 døgn med fullpensjon på Slettestrand – samt egne reisekostnader. Enkelte sjåfører kan få dekket reisekostnadene, jf behovet for transport av satsningsryttere.

Prisen inkluderer også treningsopplegg og mye moro både med og uten sykkel. Håndklær og sengetøy er inkludert.

 

Kopiert fra tilbudet:

"Opholdet er inklusiv:
Ophold i feriebolig, helpension, linnedpakke, el-forbrug og slutrengøring samt fri adgang til: varmtvandsbassin,
træningsrum, aktivitetsrum, legeplads."

   

Påmelding

Bruk linken og meld deg på senest tirsdag 13. mars.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen