Du er her

Kalascup i Drøbak

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Julian Høgberg-Hoe, Andreas Heggelund Dahl og og Eirik Eiksund Øksnes stilte alle i klassen M9.

Årets 3. ritt i Kalascup ble avholdt av Follo sykkelklubb ved Seierstens Skanse i Drøbak i strålende solskinn. Rittløypen går på flytstier som krever teknikk og høy fart og den vedvarende tørken gjorde løypene spesielt raske i år. Det var hele 72 ryttere fra Rye som deltok på gårsdagens ritt og igjen plasserte vi oss godt i mange av klassene.
 
Vi vil spesielt trekke frem Johanne Dahl Nordland som vinner av K-junior, Ida Sofie Huseby som vinner av K16 og Trond Overn som vinner av M60+.
 
I juniorklassen ble Lars Hesby Hurum nr. 2 og Aleksander Falkenberg Dokset nr 3, mens Jens Bergmann ble nr. 3 i menn senior. Ellers var det gode prestasjoner i aldersbestemt der Håkon Øksnes og Amalie Strømdahl Jørgensen fikk sølv i 11-årsklassen, mens Kamilla Aasebø fikk sølv i 12-årsklassen.
 
Blant de yngste rytterne uten rangering var det også denne gangen mange deltagere og hele 20 unge syklister fra Rye deltok. Gledelig å se at mange av disse allerede viser imponerende innsatsvilje og ferdigheter på sykkelen. Vi håper på enda flere av de yngste blir med på neste ritt.
 
RYE gratulerer!

(Tekst og foto: Øystein Heggelund Dahl)


Kamilla Aasebø ble nr. 2 i K12.


Eirik Eiksund Øksnes i fin stil

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen