Du er her

Kalas cup på Fossum

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Unge ryttere klare til start

Det er alltid spennende når en ny arrangør melder seg som arrangør av ritt. Fossum IF inviterte denne gangen til en fartsfylt trase i skiløypene med start og målgang nede på stadion. Med blanding av asfalt og grus i det siste partiet av løypa var det tidvis meget høy fart når syklistene svingte ned mot stadion klare til å starte sluttspurten mot mål.

De yngste deltagerne skulle sykle en runde på drøyt 2 kilometer. Fra hvit og gul gruppe var det denne gangen med 14 ryttere som alle bidro til å sette farge på arrangementet. Det er tydelig at mange av våre unge syklister har vært aktive i sommer, og fra sidelinjen er det morsomt å se iveren og innsatsviljen de viser under ritt.

I klassene med rangering var det også denne uken mange gode resultater. I M11 dro Håkon Eiksund Øksnes i land seieren etter en sterk sluttspurt. Også jenteklassen i samme aldersgruppe var representert på seirspallen der Amalie Strømdahl Jørgensen syklet inn til en fin 2. plass. I K12 viste igjen Kamilla Aasebø klasse og vant med klar margin. Rye har mange dyktige jenter i aldersbestemt noe Jenny Bryntesen Watndal bidro til med en fin 2. plass i K13. Også Ida Sofie Huseby syklet strålende og vant K16.

Det er ellers imponerende innsats fra juniorene i Rye om dagen. Edvard Sandvik steg igjen øverst på pallen og fikk denne gangen selskap av klubbkameratene Birk Møller Gundersen og Aleksander Falkenberg Dokset. Også Jens Bergmann syklet sterkt der han vant menn senior. Avslutningsvis vil vi trekke frem Roger Amundsen som vant M Sport 60+.

Rye vil gratulere alle våre ryttere med innsatsen. Håper alle forbereder seg godt så de er klare til rittet på Greverud kommende onsdag.