Du er her

Dobbeltseier og løyperekord

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Svein-Erik Bakke satte en soleklar løyerekord på 2:46:30 på Cannonball Maraton på Jevnaker forrige helg. Cannonball Maraton er et nisjeløp for de som ønsker kortreiste konkurranser. Torunn Paulsen Brandt vant dameklassen på 4:05:38.

- Cannonball Maraton Jevnaker ble en kul opplevelse/søndagstur. Det er ikke hver dag, det vil si, det har aldri skjedd før at vi har stått igjen som vinnere begge to, men noen vinner jo i Lotto hver helg også, sier Svein-Erik.
Førsteplass og løyperekord på meg  smakte ganske godt. Jeg var førstemann under 3 timer i skogsmaratonløypa iht. arrangør og maratonlegenden Titina Bakken. Det gikk lett og fint, men på sisterunden kom krampene så det ble en litt rolig, halvkomisk og småhinkete avslutning. Torunn løp jevnt og godt, og vant jaggu også dameklassen på maraton. Maratonløpet besto av ei flott rundløype på 7,0325 km på skogsvei pluss litt asfalt, med én lang motbakke på ca. 1,7-1,9 km hver runde, og som vi måtte gjennom 6 ganger. Nå er det hjem, legge beina høyt og endelig drikke morgenkaffen vår, avslutter han.

Det er ikke daglig kost å sette ny maratonrekord før morgenkaffen, men den entusiastiske flaggkommandøren Svein-Erik er i så god form om dagen at om noen kan klare det, er det ham. Til tross for at han har vært mye skadet det siste året, har han jobbet flittig med alternativ trening og konkurranser, og er åpenbart i bedre form enn noen gang.

Les også Kondis' sak om Cannonball Maraton her.


Torunn P. Brandt og Svein-Erik Bakke slutter aldri å imponere, og dobbeltseier og løyperekord i maraton FØR morgenkaffen, er helt enestående.

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen