Du er her

Last Man Standing – Østmarka Backyard Ultra- Løp til du ikke orker mer.

Kenneth Antonsens bilde

Konkurransen slutter ikke før du gir deg

3 Rye løpere deltok på løpekonseptet "last man standing", som brer om seg. Denne gang i Østmarka, hvor opplegget er som følger.

Med start klokken 09.00 Lørdag morgen 23 mars. I  vinterlige forhold.

*Bilde lånt av kondis.no

Løypen er 6,7 kilometer og det er helt opp til deg hvor raskt eller sakte du løper. Ubønnhørlig går ny start hver time, og du må igjen komme innenfor fristen.

Slik går det til løpet er over.

I Rye deltok følgende sporty løpere.

Truls Dahlsveen - 7 runder tilsvarende 46,9 km

Torunn Brandt - 7 runder tilsvarende 46,9 km.

Svein-Erik Bakke - 8 runer tilsvarende 53,6 km

Svein-Erik skriver på sin Facebook side "Et helt fabelaktig arrangement av våre løpevenner"  Nesten som et slektstreff blant løpevenner. Løypa gikk i runder på 6,7 km på snø/is i krevende og kupert terreng, helt frem til det kun står 1 mann/kvinne igjen. En krevende løype, men det er lenge siden vi har hatt det så koselig på et løp og pratet så mye underveis.

Forøvrig er detbåde Torunn og Svein-Eriks 3 ultra løp for sesongen. Noe som inspirerer veldig. Bra jobbet.

Til informasjon løpe vinneren nesten sinnsyke 33 runder, eller 221 km.  Å løpe i 33 timer er rart lenge :)