Du er her

Årets Løper 2019

Kenneth Antonsens bilde

Tore Saupstad - Årets Løper 2019

Vi gratulere Tore Saupstad med tittelen som Årets Løper i 2019.  

Noen mennesker har noe spesielt ved seg, noe annerledes. Vi andre kjenner det når vi kommer i kontakt med ett slikt menneske. Idag hvor verden går fort og vi måler oss mot idealer som for de fleste av oss egentlig bare er en vits når man virkelig tenker etter. Er disse menneskene som fyrtårn i tilværelsen. 

Tore er ett slikt menneske, hans nærhet i relasjon oppleves umiddelbart. Blikkontakten føles og  man merker  at Tore lytter og responerer. 

Tore er en hyggelig mann.  Nettopp å være hyggelig er beskrivende behagelig.

I nominasjonen skrev man at: 

Tore Saupstad
er en føsteklasses motivator og inspirasjonskilde for resten av løpegruppen. Han har alltid oppmuntrende ord å dele ut til de som trenger det mest gjennom treningsøkten. Tore er et stabilt og kjerkomment innslag i klubben som tar vare på de rundt seg og ser hver enkelt i gruppen. Tore har en unik empati og et vennelig vesen som gjør at man føler seg trygg og klar for å yte sitt beste.

 

Jeg ( Kenneth Antonsen)  snakket med Tore på Intervall treningen på Bislett tirsdag den 26 mars, og fortalte han hadde vunnet prisen.  Tore gledet seg veldig, og uttrykte at han synes det var stas at han .. 

Sitat:

"Tusen takk både for nomineringen og at andre har funnet på dette. Det var overveldende og når man er oppe i 60 åra, er man glad for å bli sett."

Jaja, Tore, makan til sprek og forbilledlig "oppi 60 åra" skal man lete lenge etter.

På veiene av oss alle i klubben Tore.

Takk og gratulere så mye. 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen