Du er her

Vått under første Norges Cup helg i terrengsykling på Fiskum

Fiskum byr på en morsom og krevende løype med stor variasjon og krevende tekniske partier spesielt når det er vått. Det var meldt store nedbørsmengder, og alle som deltok i rittet i fjor hadde minner om våte og gjørmete forhold. Heldigvis ble været lørdag adskillig bedre enn først meldt og de store nedbørsmengdene kom først på kvelden.
 
Rittet åpnet med en tempo der alle rytterne skulle sykle en runde med intervallstart. Totalt var det lørdag påmeldt 26 Rye-syklister fra 10  år og oppover. Det var mange gode resultater som viser at det jobbes godt i Rye om dagen. I M11-12 vant Håkon Eiksund Øksnes foran Kristian Heggelund Dahl. I K11-12 fikk Amalie Stømdahl Jørgensen en fin 3. plass. Som førsteårs rytter i K13-14 vil vi også trekke frem Kamilla Aasebø som syklet inn til en sterk 2. plass. I M junior hadde Rye hele 3 ryttere inne på topp 10 listen hvorav Edvard Sandvik var sterkest med en 4. plass.
 
Natt til søndag kom det mye regn, men heldigvis stoppet nedbøren i morgentimene. Det var siden lørdagen blitt vått og svært gjørmete i deler av trassen uten at det satte en stopper for 29 Ryesyklister. Nedbøren medførte imidlertid tøffe forhold og lange konkurransetider for mange av utøverne. I M11-12 gjentok Håkon og Kristian prestasjonen fra lørdagens tempo, mens Kamilla Aasebø syklet inn til seier i K13-14. I det sterke feltet i M15-16 viste Eivind Fougner styrke og kom inn til en fin 5. plass. Også Ida Sofie Huseby i K Junior viste styrke og kom inn til en 4. plass i klassen.
 
Foruten resultatene til de yngre rytterne hadde Rye flere sterke prestasjoner fra deltakerne i Masterklassene.
 
Rye gratulerer alle våre deltagere med innsatsen.
 
Til helgen er det Norges Cup på hjemmebane på Langsetløkka og vi gleder oss allerede til å se våre ryttere i aksjon i kjente omgivelser.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen