Du er her

Kjoseløpet 2019

Kenneth Antonsens bilde

Kristi Himmelfartsdag eller fødselsdagen til Peter den Store om du vil, vekket Oslo med øse pøsende regnvær. 

Alle som har stått på startlinjen kjenner seg igjen i bilde over 2 sek før start, fingeren på pulsklokken og med stigende puls.

Regn er kjedelig i seg selv og det er i alle fall ikke noe poeng i å være inne. Mens noen slapper av, elsker jeg grønne og skiftende mai. Jeg bladde igjennom terminlisten i kondismagasinet, og fant et perfekt løp en regnfull dag.

Terreng, skog i Larvik.  Kjoseløpet 2019, 6,5 kilometer. 

'

Mai er stinn av flotte løp, og jeg for min del har deltatt i ganske mange denne måneden. Vibeke Skofteruds minneløp, Frognerparkenløpet, Vestbyløpet, Glommaløpet, Bøleråsen rundt, Halden byløp, Ecotrail Oslo, Skaugbygda, Fornebuløpet, og i dag altså Kjoseløpet. 

 

Kjoseløpet, har blitt arrangert hele 35 ganger. Det er et barneløp på 2 kilometer for de små, og hovedløp tilsvarende 6,5 km som hoveddistanse.  Løypa går i lett kupert terreng, med et par skikkelig kneiker. Traseen går på skogs og grusveier, samt et par hundre meter på lett sti. God steming, med start på Bondegården i Omsland. PS: når du kjører ut til start, legg merke til den flotte kirken. Det er en av våre flotte stavkirker som det er verdt å stoppe å se på når du reiser hjemover.

Anbefales. Et veldig uhøytidelig løp, som jeg anbefaler som en fin dagstur. Tross alt et par timer å kjøre til Larvik, så da er det greit å ta en titt på Farrisvannet, og landskapet rundt. 

Se en video på Facebooksidene til Rye løp og ski (du trenger ikke være medlem for å se timelaps fra selve løpet)

Kenneth 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen