Du er her

Bokenäs Triathlon 2019

Kenneth Antonsens bilde

Bokenäs Triathlon fikk besøk av Rye medlemmer. Som tok den ca 2,5 times turen til Sverige og var med å sette preg på både dame og herreklassen. 

 

Svein-Erik på pallen i Triathlon 

Svein-Erik og Torunn er selvsagte deltagere, og nå som sommeren er her er det Triathlon eller Swim Run som teller for det aktive paret. Svein-Erik bet godt fra seg om kjempet seg opp på pallen og tok en imponerende 3 plass. Gratulere Svein-Erik, imponerende. 

2

2 Ryedamer topp 15.

Jentene i Rye bet godt fra seg og representerte Rye helt i toppen. Julie Sørgår kjempet seg i mål til en sterk 7 plass og Torunn kom i mål til topp 13. Det er imponerende jobbet jenter. 

Jeg låner tekst fra Torunn's facebook side for de av dere som ikke er på FB.

Agurknytt  fra Sverige; Svein-Erik Bakke fra SK Rye og Norge tok 3. plass overall på den lengste distansen på Bokenas Triathlon i dag. Fy søren hvor stolt jeg er av han. Han imponerte ute i bølgene og til lands. Det var så kjekt å se han stå på pallen, like blid som alltid.

Jeg klarte den korte distansen og er bare så stolt. Det var så mye bølger/vind at svømmingen min gikk i hytt og gevær. Når jeg overlevde den og kom i land så var jeg egentlig i mål. Syklingen gikk derfor fint. Løpeløypa var ei flott, men brutal skogsløype. Det var så lange og bratte bakker at jeg bare måtte gå. Likevel, 13. plass i dameklassen på den korte distansen er jo bare helt dronning for meg. Nå blir det musikk og is i bilen på vei hjem. Grattis til Julie som slo til med 7. plass i dameklassen.

Det som dog smeltet Sveins hjerte i dag var den ene barneklassen (5-9 år) på Triathlon. For en herlig triathlongjeng det var på et helt supert arrangement.

Bilder lånt fra Torunn:

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen