Du er her

NM Maraton 2019 - Sølv til Torunn

Kenneth Antonsens bilde

Torunn Paulsen Brandt, tok lørdag den 31 august, sølv i NM Veteran Maraton i Stavanger. Gratulerer med en fantastisk reise Torunn.

For få år siden hatet Torunn å løpe. Lørdagen tar hun medalje i Maraton NM veteranklassen. Det er oppsiktsvekkende og interessant. Imponerende og tankevekkende. 

Kenneths kommentar: Torunn har gjentatte ganger imponert med gode resultater. Gang på gang noteres en ekstremt mentalt evne, Nevner hennes fremdragende resultater i "Bunkeren" under Bislett 24 -2018. Hvor hun løper 174km.  Selv har jeg gjort endel mentalt utfordrende konkurranser, som feks å sykle i 20 timer i ett strekk, eller å løpe 50km terrengultraløp uten å han løpt 1 eneste km. Men å løpe rundt og rundt der ned, er gøyalt sinnsykt. Uansett. Altså fra å hate til å NM pallen. 

* Svein-Erik er selvsagt aldri langt unna, med motiverende og støttende energi. 

Torunn er også ekstraordinært modig. Hun våger å forsøke ting hun i utgangspunktet er livredd for. Blir spennende å følge med videre

Her er Torunn's egne ord fra løpet. 

"For en herlig opplevelse å ta sølvmedalje i NM i Marathonsmiley - i veteranklassen - og få stå på pallen, og sammen med løpevenninne Marianne, som attpåtil vant.

Det var ei nydelig, men brutal løype, med så mange bakker og mye vind. Jeg sprakk jo så det sang, men hvem bryr seg om det nå.

Svein løp som ei klokke som fartsholder, pålitelig som få. På flyet hjem stoppet den etter den andre og takket han så masse for den strålende jobben han hadde gjort. Det var så hyggelig å se/høre. Det er egentlig komisk, men hadde han fått løpe NM som fartsholder så hadde det blitt gull i veteranklassen på han (med tiden som fartsholder)."

Gratulerer igjen.

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen