Du er her

Drammen Halvmaraton 2019

Kenneth Antonsens bilde

Drammen halvmaraton vokser år for år og begynner å bli ett av de virkelig store løpene. Total stilte 1082 til start søndag den 8 september. Med start ved Bragenes Torg går løypa i gatene ved siden av elven. En lettløpt og raskt løype som anbefales sterkt. Selvsagt stiller det en rekke Rye løpere til start. 

 

Minst ti glade Rye-løpere i Drammen i dag, 10K og halvmaraton. Her representert ved tre av dem, veldig fornøyde med egen innsats.

Torunn skriver på sin FB side følgend:

Dette var jo bare kjempegøy, og selvsagt litt vondt. Spontanpåmeldte meg i går kveld da jeg fant ut at jeg hadde lyst på en løpetur i Drammen i dag.Det angrer jeg ikke på nå.

Tok meg med min egen personlige pacer/fartsholder i Svein, som jo ikke har noe liv uten meg. Han leverte som bare juling ute i løypa og pacet meg utrolig bra fra start til mål. Jeg kjempet meg inn til min nest raskeste ever, og 2. plass i klassen. Litt stolt av meg selv som holdt helt inn til mål i dag.

Girl power. Grattis til fantastiske Else Marie Grotterød fra klubben min med knalløp og 2. plass i klassen sin. Grattis også med ny suveren pers til Neil Dryland

https://live.eqtiming.com/45597#result:170016-0-0-1-1-Rye%20Sp

Gratulerer med flott resultater til alle.

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen