Du er her

Innesvømming 2019

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Nå kan du melde deg på triatlongruppas innesvømming (for alle Rye-medlemmer)!

Vi har igjen fått leie Tøyenbadet, og alle medlemmer i klubben kan melde seg på dette enestående tilbudet.

Det blir svømming fra og med 12. september fram til jul, da skal Tøyebadet rives, og vi må finne en ny løsning.

Vi har fått følgende tider:
 
Tøyenbadet

Tirsdager: 20.30-22.00, uten trener. (Vi leier bassenget sammen med Oslofjord. Rye-medlemmer kan ikke være med på Oslofjord sitt svømmekurs.)
Onsdager: 21.00-22.00, uten trener. (Vi leier bassenget sammen med Oslofjord. Rye-medlemmer kan ikke være med på Oslofjord sitt svømmekurs.)
Torsdager: 20.30-22.00, med trener, Simon Augustsson på kanten. Nybegynnerprogram og program for viderekommende.
Fredager: 06.00-07.00, uten trener.

Simon Augustsson vil også sette opp program hver torsdag for de litt raskere svømmerne, ellers kan man følge sitt eget program. Vi vil også legge ut noen programmer på nett for de som ønsker det.

Det vil koste 200 kr for hele høstsesongen. Dette inkluderer badehette. Du kan få svømme så mange dager i uken du bare vil for samme pris, meld deg på og betal for én dag via linken over, og send meg en mail, så ordner vi det (så sant det er plass). Alle som er påmeldt tirsdag, onsdag eller torsdag kan uansett svømme på fredager så ofte de vil.

Tøyenbadet er låst på denne tiden, så møt opp senest 15 minutter før oppsatt tid så vi kan slippe deg inn. For kveldssvømmerne låses hallen kl 22, så alle må være ute av garderoben til det.

Vi regner med at mange vil benytte seg av dette gode tilbudet, så meld deg på nå, før det blir fullt!

Er du ikke medlem i klubben ennå? Da må du melde deg inn før du får meldt deg på svømmingen. Mer om alle våre tilbud og link til innmelding finner du her: https://www.sportsklubbenrye.no/innmelding

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen