Du er her

Nordmarkstraver'n 2019

Kenneth Antonsens bilde

Travern utfordrer grensene dine – enten du er godt, middels eller dårlig trent. Det er 30 krevende km fra start til mål med utrolig flott blåsti partier. Løp fra Stryken til Sognsvann ( eller frem og tilbake, eller halve m.m)

Råsterk 4 plass i dobbeltraver'n til Øystein Hansen - på utrolig 5.33.

Si hva du vil, om vær og vind, regne og gjørme. Traver'n er og blir en fantastisk flott tur uansett forhold. Det tradisjonsrike løpet har blitt arrangert siden 1972, på en fremdragene måte av idrettslaget Koll.

Det er en flott tur igjennom skogen, med god blanding av blåstier og grusveier. Med ekstremt bra og godt planlagte drikke og matstasjoner, hyggelige funksjonærer og eksemplarisk merket. 

SMIL FØR START:

For meg (Kenneth Antonsen) ble turen en veldig fin dag. Jeg fikk lov til å lose en førstereis igjennom skogen. Han hadde aldri løpt så langt, og 30 mil i terrenget og ulent terreng er tøft og tungt selv for godt trente personer. I tillegg våknet vi opp til regn, som skulle vise seg å følge oss hele veien. Det ble gjørmete og glatte forhold. Så jeg loset oss rolig igang. Med en plan om å komme inn under 4 timer, slik med rolig jevn løping hele veien.  Den rolig starten skulle vise seg ekstra effektiv. Vi løp smart, gikk i de bratteste kneikene og satt opp farten på de rette steden. I tillegg skulle det vise seg at førstereis løperen var ekstra sterk i hode. Vi løp inn på overraskende 3.17. Som er en utrolig bra tid i rådende forhold og ikke minst når det er første gang man løper.  

RYE RESULTATER:

Håkon Bakken - 30km - 3.02

Kenneth Antonsen 30km - 3.17

Øystein Hansen - 60km - 5.33

Mads Kristensen - 60km - 6.57.

 

Anbefaler Nordmarkstravern i 2020. Du vil kose deg i skogen.

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen