Du er her

Oslo Maraton 2019

Kenneth Antonsens bilde

Strålende sol, og temperatur opp mot 20 grader i hovedstaden lørdag 21 september. Fantastisk morsomt at deltager antallet øker med hele 24% mot fjoråret. Fint september vær trekker folket ut i Oslo gatene. 

SK Rye hadde over 50 personer ute i gatene. Mange fantastisk gode resultater, flere som gjør ekstra innsats som fartsholdere og i det store og hele en festdag i byen. Alle som har løpt vet at løypa er steinhard med ett par ganske utrivelige bakker underveis.  Spesielt den siste 3 kilometer før mål,  er for spesielt interesserte. Derfor er resultatene mange av ryeløperene leverer ekstra imponerende. 

Se for resultater:

Oslo Maraton resultater 2019

Her er ett utvalg lånt fra ulike facebook sider. 

Reidar og Marianne jubler i mål

Reidar skriver:

"Moro på Oslo Halvmaraton sammen med SK Rye. Mitt resultat var langt fra PB i år men jeg er fornøyd med 1:43:47 i dag .Vanvittig mye bra liv langs løypa"

Marit's maraton nr 53!

Tror kanskje ikke det var særlig helsefremmende å løpe maraton i dag etter mange ukers forkjølelse. Men klarte ikke å la være, så løp, hostet og trasket meg gjennom 42 km, maraton nr. 53 i boks.

Svein- Erik løper inn som fartsholder til 3.30. 

 

 "Oslo maraton. Takk for nå. For et herlig vær, For en flott dag. For en kul (les; lang og hard) bakke opp St. Hanshaugen), som vi måtte opp 2 ganger. For en innsats og kamp. For en løpeglede. For en takknemlighet.

Takk for alle de gode klemmene. Takk for at jeg fikk være fartsholderen deres. Det var en sann glede og ære. Nå skal jeg ut og heie på Torunn og en av jentene våre som debuterer på halvmaraton. God helg. Over og ut."  

Torunn guidet også løpere, i halvmaraton utgaven.

Torunn skriver på sin FB side:

"Det var jo kjempegøy å være fartsholder under folkefesten i Oslo i går. Makkeren min og jeg kom inn 2 sek foran skjerma, så det må vel være noenlunde innafor Tim Bennett?

Kom ned til byen i god så jeg fikk se Svein passere med «maraton-toget» sitt etter 34 km. For et fyrverki/liv. Det må ha vært gøy å løpe sammen Svein der ute i går."

Sikkert mange andre historier å fortelle. Dette var de jeg fant

Gratulerer til alle. 

Saken oppdateres.

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen