Du er her

Påskesamling Slettestrand 3. - 8. april 2020

Barn- og Ungdomsgruppa holder på tradisjonen og arrangerer påskesamling i Slettestrand i Danmark for terrengsyklistene.

Turen er en del av samlingsopplegget for satsningsryttere, men er åpen for de som er 13 år eller eldre i 2020-sesongen. Ryttere som er yngre enn 15 år må reise i følge med voksne.

Reise

Avreise med Color Line fra Larvik fredag 3. april kl. 1730. Hvis noen har anledning – er det også mulig å reise med båten som går om morgenen.

Hjemreise med Color Line fra Hirtshals onsdag 8. april kl. 12.45. Båten ankommer Larvik kl. 16.30.

Vi fyller opp nødvendig antall biler. Hvis du kan kjøre, gir du beskjed om det ved påmelding, så tar vi kontakt. Sjåføren er ansvarlig for å bestille plass for seg og sine passasjerer, samt mat ombord.

​Vi vil ha med egen Rye-henger, men har også behov for privatbiler med sykkelstativ.

Oppholdet

Vi bor på Feriesenter Slettestrand i leiligheter med plass til 4-6 personer (1-3 på hvert soverom). Vi får servert frokost, lunsj og middag. Håndklær og sengetøy er inkludert. Vi lager romfordeling når vi ser hvem som blir med.

Trening og Påskeløbet

Aleksander B lager treningsopplegget for samlingen. Detaljer kommer i egen informasjon. Påskeløpet er en del av opplegget for satsningsryttere. Det arrangeres søndag 5. april – av Hjortdal Mountainbike. Påmelding gjøres av den enkelte før avreise.

Pris

Prisen for oppholdet er kr 2500,- som er selvkost for 5 døgn med fullpensjon på Slettestrand. Reisen dekkes av den enkelte.

Satsningsryttere betaler kr 2000,-, og får dekket alle reiseutgifter gjennom å sende reiseregning. Sjåfører kan få dekket reisekostnadene, jfr. behovet for transport av satsningsryttere.

Påmelding

Bruk linken og meld deg på så snart som mulig, - senest søndag 1. mars.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen