Du er her

Victoria Engebretsen løp Benidorm Halvmaraton

Inge Nilssens bilde


Foto:privat

Vi har mottatt denne rapporten fra Victoria.
Benidorm Halvmaraton var et fantastisk løp. Mye liv i løypa både av tilskuere (mange fulle) og arrangøren. 

For snaut 1 år siden bestemte jeg meg for å løpe dette. Planen var å perse! Etter en runde med kraftig lungebetennelse i sommer ble planen brått endret til å komme tilbake til der jeg var. Tempo mitt hadde blitt 1 min tregere på km. Så det å kunne komme seg gjennom på en grei tid ble nå det nye målet. Men etter ny runde med lungebetennelse som aldri ga seg i januar ble planen å være pacer for en kompis.


Det var artig å gjennomføre et løp hvor en faktisk får med seg det som skjer rundt i løypa! Det var mange i løypa, underkant av 5000 stk. 10k og 21k gikk samtidig. Det var flere som løp 10k, så på runde nr 2 ble det litt mindre folk rundt oss.

Løypa gikk langs sjøen og i byen, og var relativt flat. Dog det var en skikkelig bakke, kalt «highway to hell». Denne hadde de gjort en del ut av, med rockemusikk og røde blinkende lys. Og ikke minst satan selv som sang. Det gjorde bakken litt artigere. Bakken var etterfulgt av 3 km med gradvis nedover mot målområdet (ev. runde 2), motivasjon i seg selv.

Et løp jeg anbefaler, og garantert løper igjen! Vamos vamos.

Vi gratulerer Victoria meg vel gjennomført løp.

Ryeløpet, 26. mai 2020

Just run for fun!

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen