Du er her

Vinnerne av Ryes to stipender

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Programmet på Ryes årsmøte i juni ble pga. konronasituasjonen skåret ned til bare det aller mest nødvendige, men de to stipendene, Rye-stipendet og ungdomsstipendet ville vi likevel dele ut.

SK Rye-stipendet (under 17 år), 5000 kroner

Dette er et relativt nyopprettet stipend som skal oppmuntre utøvere som kanskje ikke har så mange gode nasjonale resultater å vise til ennå, men som som vi har tro på at vil gjøre dette i fremtiden, og som viser stor fremgang, innsatsvilje, påvirker miljøet i klubben på en positiv måte og virker samlende på gruppen. Kriterier: Lovende utøver, klare målsettinger og stor treningsvilje, god klubbrepresentant med positiv påvirkning.
Vinner av dette stipendet ble Celine Madeleine Braaten.

SK Ryes ungdomsstipend, 17-18 år, 10 000 kroner

Dette er det tidligere Merida-stipendet som skal oppmuntre og hjelpe unge i klasse M/K Junior som har vist gode resultater og stor fremgang. Kriterier: Gode resultater å vise til og et godt forbilde for de unge.
Vinneren ble William Scheele, han er dedikert, ansvarlig, flink til å følge opp dagbok med langsiktige mål, hyggelig og positiv innstilling til alle rundt seg.


William Scheele kjøpte sin første downhillsykkel for 10 år siden. Han har også kjørt alpint på høyt nivå, og startet med enduro i 2017. Han gikk på NTG ungdomsskole, og går nå på idrettslinjen på videregående skole. Han er trener på terreng, satser enduro for fullt og har VM som mål.
 

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen