Du er her

Ryeløpet 2021 - 30'te utgave med 65 deltagere i strålende septembersol.

Kenneth Antonsens bilde

Med tilnærmet perfekt løpsforhold og strålende høstsol, var Ryeløpet tilbake med start og mål i Paradisbukta i kongsskogen på Bygdøy. Ryeløpet har vært arrangert siden 1990, og vi feirer  den 30 utgave av det tradisjonsrike midtukeløpet med 65 startende.  Løpet gjennomføres vanligvis i mai måned, og det var lenge usikkert om klubben også måtte utsette årets utgave. Etter åpning av samfunnet, tok vi avgjørelsen om å sette opp løpet på relativt kort varsel. Dugnadsånden og arrangørerfaring gjorde oss sikre på at vi skulle sikre gode rammer for deltagere. Hjulpet av strålende septembersol, ble det en flott kveld for både deltagere og arrangører, Vi var smilende glade for å være tilbake. 

Stor bildekarusell - finn ditt bilde, på våre Facebook sider.

Bilder fra løpet

Resultat 5 KM

Kvinneklassen:

Astrid Brathaug Sørset fra Tyrving IL/Team Ingrid Kristiandsen , tiden 18:20,  foran Elbjørg Moxnes Oslostudentenes IK friidrett 19:47 og Ingrid Elise Kullerød Sarpsborg IL 20:26, 

Herreklassen:

Ble avgjort og vunnet med kun 1 sekund i favør, Pål Asbjørn Kullerud Sarpsbort IL på tiden 17:34, foran Andreas Staune-Mittet Lillehammer 17:35 og Ryes leder Robin Mackenzie-Robinson på tiden 17:38. 

Barneløpet Ryetassen ble også arrangert for de minste til store glede for store og små.

Flere resultater finner du her:

Resultater Ryeløpet 2021

Idrettsglede på Bygdøy:

Løpende hånd i hånd over mål med store smil, Sayra Barraza (mexico) Raquel Galetto-Plascencia, og Martinez Jose, tyder på at Ryeløpet leverer på det vi i klubben er aller mest opptatt av, nemlig å spre smil og glede. Martinez løp sitt aller første løp noensinne, og fortalte opplevelsen var noe han aldri ville glemme. Vi håper Martinez blir bitt av basillen og melder seg på flere ganger. 

'

Rye deltager Axel Walø smilende til fotografen før den lille knekker'n ved Huk. 

Rye løpegruppes Leder; Andreas Tinglum tok på seg speaker oppgaven og heier deltagere inn til mål med stor innlevelse og engasjement. 

Se bildekarusell og finn ditt bilde på våre facebooksider. 

Rigging av startlinjen av Hanne Vigander snaue 100 meter fra en av oslos fineste strender, Paradisbukta. 

Blide og fornøyde dugnadsdeltagere fra løpegruppen. Med Ingard Madsen og Solgunn Marta Tverfjell som gir årets gjennomføring tommel opp.

Vi takker for deltagelsen og ønsker alle velkommen tilbake i mai 2022.

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen