Du er her

Informasjonsmøte for Trondheim-Oslo 19t og 21t og Lillehammer-Oslo 30km/t og 35km/t

Det blir informasjonsmøte for de roligere Rye-lagene på Trondheim-Oslo og Lillehammer-Oslo torsdag 28. februar kl. 18.30 i personalrommet på Ruseløkka skole. Både nye og gamle syklister, såvel jenter som gutter ønskes velkommen.

Rye har 5 lag på distansen Trondheim-Oslo og flere lag på distansen Lillehammer-Oslo. Dette møtet er ment for de som er interessert i å sykle på et av de roligere lagene. Lagleder for lagene som skal sykle på hhv. 19 og 21 timer fra Trondheim vil være til stede på møtet. Lagleder for de som er interessert i å sykle Lillehammer-Oslo med en snittfart på ca 30 km/t vil også være til stede.
Det blir først en felles generell del og så et kortere møte for hvert av lagene.

Hvis du er forhindret fra å komme så ta gjerne kontakt med lagene på e-postadresene nedenfor.
Lagleder på Rye 21 er Willy Simble. Han har e-post rye21[@]skrye.no (fjern hakeparantesene fra adressen før du sender e-post)
Lagleder på Rye 19 er Per Chr. Dæhlin. Han har e-post rye19[@]skrye.no (fjern hakeparantesene fra adressen før du sender e-post)
Lagleder på Lille 30 er Bjørn Hoflund Nystad. Han har e-post lille30[@]skrye.no (fjern hakeparantesene fra adressen før du sender e-post)
Du kan også ta kontakt med Lille 35 på e-post lille35[@]skrye.no (fjern hakeparantesene fra adressen før du sender e-post)

Kjenner du noen som bør være på møtet så er det nå du bør tipse dem!

Alle som er interssert i å sykle Den store styrkeprøven med Rye 19 eller Rye 21 skal melde seg på i Rye-gruppen som starter kl. 08.14 fra Trondheim. Det er samme startgruppe som Rye 17. På distansen Lillehammer-Oslo har Rye bare en startgruppe.

Vel møtt
Hilsen laglederene
 
 

Gruppe: 
Rye 3
Rye 2
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese