Klasseseier og 2. plass totalt til Pål Cato Elshaug
Pål Cato Elshaug inn mot første bytte.

3. mai ble det årlige fjelltriathlonet Villmannen avviklet på Beitostølen. Som vanlig var det både hel og halv distanse pluss stafett. I år var også NM i vintertriathlon lagt til Villmannen som egen klasse, etter avlysning pga. mildvær og lite oppslutning tidligere i vinter.
For skigruppa er dette en fast sesongavslutning og sosial happening som vi gleder oss til hvert år.

Strålende sol og flotte forhold la en fin ramme rundt arrangementet, som i år hadde en litt endret løypetrasè på grunn av snøforhold på fjellet og byggearbeider i sentrum.

Totalt 9 Rye-løpere sto på startstreken, og også i år ble det mange gode resultater både totalt og i klassene.

Best av våre var Pål Cato Elshaug som tok 2. plassen totalt, snaue 3 minutter bak vinneren. Det ga også klasseseier i 40-49 år. Leif Ivar Soleim sikret 2 mann på pallen med 3. plass i samme klasse.

Svært gledelig var det også å ha med Knut Sandell som støtteapparat - kokk, fotograf, sekundant og motivator.