Du er her

Hawai Ironman nærmer seg

Frank Denis utenfor leilighetenHar nå hvert her nede noen dager og har kommet i riktig døgnrytme (12 timer diferanse). Deilig sted med tropisk klima. Fortsatt litt stille før stormen, men imorgen begynner sirkuset for alvor. Da er det "parade" med alle utøverne gjennom byen.

Vi har fantastisk utsikt rett ut i havgapet, veldig bra bofasiliteter, og vi har kontroll over kostholdet. Mange som har brent seg på det før.
Har fått prøvd sykkelløypa. Mye kastevinder der ute. Også er det varmt nok, særlig når varmen i tillegg kommer fra bakken. I havet er det all slags fisk rett fra aquariet.
Nå er det bare å slappe av, trene kort og fort, og mest av alt: holde seg frisk!

Så får vi se hva det blir til. Grunnlaget er der uansett.
 
I går var det parade av alle utøverne gjennom sentrum. Morsomt. Litt som 1. mai toget hjemme. Tynt i rekkene i den norske leieren, men det er jo Norge.. og i tillegg var det noen som ikke dukket opp.
Hadde min siste svømmeøkt idag morges hvor det nå var veldig trangt om plassen. Alle er kommet og det merkes. Byen oser av adranelin og solkrem. Danskene har en av favorittene Thomas Sindballe. Han kom på 3.plass ifjor og er i kjempeform. Det skal bli spennende å se om skandinavia kan få sin første seier!

 

 
   
 
 

 
Da er sykkel levert og alt skal være klart for morgendagen.Værmeldigen sier det blir overskyet og kanskje regn, men det tror jeg ikke før jeg ser det. Det ville hvert for bra.
 

 
  klar+for+levering+sykkel  
klar for levering sykkel
 

 

 
  litt+s%E5nn+omtrent+det+vil+oppleves+gjennom+solbrillene  
litt sånn omtrent det vil oppleves gjennom solbrillene
 

 

Gruppe: 
Triatlon
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese