Du er her

Spinn Storo

Erik Øystein Johansens bilde

OPPDATERT - Handlekveld på Spinn Storo 13.april

Trykk på logo for å se tilbudene!Spinn Storo inviterer alle Rye-medlemmer på handlekveld onsdag den 13.april. Her vil det vanke mange gode tilbud for eksempel Maxim til "proffpris" og sykkelutstyr til svært konkurransedyktige priser. Artikkelen vil bli oppdatert med flere konkrete tilbud når det er klart. Så sett av denne onsdagen for en "Spinn-tur".

Erik Øystein Johansens bilde

Ny sykkel for 2011-sesongen?

Trykk på logo for rabattsatser på sykler i 2011!Går du med tanker å kjøpe deg ny sykkel til neste år så vil vi minne om at alle klubbmedlemmer kan forhåndsbestille 2011-modeller av Spinn Storo til klubbpris. Rabattsatsene finner du her. (Du må være pålogget)

MERK: Fristen for å bestille sykler og gjøre bruk av dette tilbudet er 20. november 2010. (Ta med medlemsbevis)

 

Erik Øystein Johansens bilde

Evaluering av Spinn-avtalen

Trykk på logoen for å komme til evalueringen!Sportsklubben Rye gjør en evaluering av avtalen klubben har inngått med Spinn Storo og ønsker at du setter av 10 minutter for å besvare noen spørsmål. Vi vil at så mange klubbmedlemmer som mulig svarer og ønsker også svar fra medlemmer som ikke har gjort bruk av avtalen.

Lenken til undersøkelsen finner du her.

Erik Øystein Johansens bilde

Mekkekveld tirsdag den 17.august

Spinn Storo inviterer Rye-medlemmer til gratis kurs i sykkelmekking og vedlikehold. Påmelding gjøres ved å sende en mail til: storo@spinn.no. Det gjelder første mann til mølla og det er en begrensning på 15 deltakere. De som får plass på mekkekvelden har mulighet til å ta med én egen sykkel hvis de ønsker å mekke på den. Eventuelle deler som skiftes må betales.

Erik Øystein Johansens bilde

Handlekveld på Spinn Storo 18.august

Spinn Storo SykkelshopSpinn Storo inviterer før Birken alle Rye-medlemmer på handlekveld onsdag den 18.august fra kl.14:00 til 19:30. Her vil det vanke mange gode tilbud for eksempel Maxim til "proffpris", flere tilbud finner du her. Det vil være enkel bevertning med vafler.

Erik Øystein Johansens bilde

Handlekveld på Spinn Storo 26.mai

Spinn Storo inviterer alle Rye-medlemmer på handlekveld onsdag den 26. mai fra kl.17:00 til 19:30. Her vil det vanke mange gode tilbud for eksempel Maxim til "proffpris", flere tilbud finner du her. Det vil være enkel bevertning med vafler.

Tore Haslemos bilde

Gary Fisher Superfly 100

Team Spinnvill kjem til å legga ut omtalar og testar av forskjellig utstyr frå Rye sin utstyrsleverandør Spinn utover sesongen. Først ut er Gary Fisher sin nye 29er fulldempar plukka i deler, Superfly 100. Posten kjem til å bli oppdatert med detaljer og ikkje minst omtale av korleis Sykkelen oppfører seg i terrenget. Les meir på Team Spinnvill sine sider.