Du er her

Bloggen til Håkon Wattum

Håkon Wattums bilde

Sykkelsesongen er ikke over etter DSSP

Jeg har de siste årene tatt turen til Nord Italia og deltatt i Giro delle Dolomiti.  http://www.girodolomiti.com/index.aspx?l=2 

Arrangementet finner sted i måneskiftet juli/august.  I 2012  ( 29/7 - 4/8)

Håkon Wattums bilde

Paris-Brest-Paris 2011. Neste arr. 2015

Hvert 4. år arrangeres Paris-Brest-Paris. http://www.paris-brest-paris.org/pbp2011/index2.php?lang=en&cat=randonnee&page=reglement    Det er deltagere fra hele verden og begrenset deltagelse. Derfor må det kjøres kvalifiseringsturer.  Norge har en romselig kvote (ca 20 delt.)  For Østlandsområdet går disse med start fra Oslo.

Håkon Wattums bilde

Paris-Brest-Paris 2011

Hvert 4. år arrangeres Paris-Brest-Paris. http://www.paris-brest-paris.org/pbp2011/index2.php?lang=en&cat=randonnee&page=reglement    Det er deltagere fra hele verden og begrenset deltagelse. Derfor må det kjøres kvalifiseringsturer.  Norge har en romselig kvote (ca 20 delt.)  For Østlandsområdet går disse med start fra Oslo nå  http://www.randonneurs.no/  .   Det er rolige langturer.  Første "brevet" 2011 fra Oslo er lørdag 23.

Håkon Wattums bilde

Sommerferie og sykling i Italia

Planlegger atter en tur til http://www.girodolomiti.com/.  1. - 8. august. Det er sykling hele dagen med innlagt etappe der det er  tidtaging.  Kan love det er  gode syklister som vinner de etappene.  De øvrige 5 -7 timene går det i et tempo som de fleste kan følge. http://www.youtube.com/watch?v=T9Rx4vkMLXY&NR=1. Jeg bor på hotell sammen med en gjeng fra Sandnes/ Aalgård.  Ovenatting frokost og middag kommer på ca 6000 kr.  På dagen har arrangøren 2 - 3 matstasjoner.